ilse-boot.jpg

Ik wil kinderen en jongeren de ruimte geven zodat ze vrijheid ervaren om zichzelf te zijn,

het vertrouwen en de drive voelen om te worden wie ze willen worden. Door te spelen en ontdekken ontstaat de verbinding met de natuur, de ander en vooral de verbinding met hun eigen oerkracht - hun authenticiteit.

“Ik heb lang gezocht naar een voorbeeld, iemand die mij inspireert, een ‘voorbeeld’held. Totdat ik Ilse ontmoette. Vanaf moment één dat Ilse een ruimte instapt is ze ER. Zoveel pit - zoveel kracht - zo eindeloos veel eigenheid. De krachtige woorden van Ilse vormen nu mijn basis. Ilse speelt, inspireert en beweegt met alles wat de wereld ons heeft gegeven. Ilse roept het kind in mij op,

en heelt het kind in mij.”

—  Gaia Sofie Theil

DSC_1964.jpg

Over mij

In 2018 startte ik met het speelbos Onder De Eiken waar ik tijdens de schoolvakanties kampen voor kinderen organiseer. Onder De Eiken is een plek waar kinderen vrij mogen spelen. Door een pure en veilige ruimte te bieden in de natuur kunnen kinderen zichzelf zijn. Zo komen ze weer in verbinding met hun oer-kracht en authenticiteit. 

Door te spelen ontdekken ze hun intrinsieke waarden en hun talenten.

Of een kind wil lezen in de hangmat, wil slingeren aan een touw, een moddertaart maken of een kuil graven, het bepaalt zélf vanuit zijn eigen behoefte, interesse, motivatie en talent wat het wil doen, wat het nodig heeft. Het is door hen deze vrijheid te geven dat hun eigenheid naar boven komt.

Het kind wordt niet alleen aangemoedigd om zelfredzaam te zijn, maar ook om naar zijn eigen stem te luisteren en die te laten horen. Het krijgt de kans om op te komen voor zichzelf. En als dat niet lukt dan luisteren we en kijken we naar wat het zélf kan bedenken om het op te lossen. Als een kind met iets zit komt het soms uit zichzelf meewieden in de moestuin, om zo zijn hart te luchten. Deze ervaring geeft mij vertrouwen en motivatie om kinderen en jongeren ook één op één te ondersteunen.

 

In 2020 volgde ik de Coaching opleiding bij 'Creative Consciousness'.

Neem

contact met mij op!